Van Basten ziet wel kansen om door te gaan in de UEFA Cup

Marco van Basten ziet kansen voor Ajax om de poulefase van de UEFA Cup door te komen. ,,Het is gunstig dat we de laatste wedstrijd thuis tegen Slavia Praag spelen. Dat kan een echt beslissingsduel worden.”

,,Een interessante loting”, luidde de eerste reactie van Marco van Basten op de poule met Aston Villa, HSV, Slavia Praag en MSK Zilina. ,,Twee ploegen uit grote competities en twee ploegen uit minder grote competities. Wat wel opvalt is dat onze tegenstanders het momenteel goed doen in eigen land.”

Ajax speelt uit tegen HSV en Aston Villa, op papier de twee sterkste tegenstanders. MSK Zilina en Slavia Praag komen op bezoek in de ArenA. ,,Sportief gezien is dat gunstig”, aldus Van Basten. ,,Als je je thuiswedstrijden wint, heb je een redelijk grote kans om door te gaan.”

Related posts