Sno lijkt voorlopig laatste kans verspeeld te hebben bij Van Basten

Marco van Basten was na afloop van de matige wedstrijd tegen FK Borac (2-0 winst) kritisch op de prestatie van Evander Sno. De zomeraankoop kreeg de kans als aanvallende middenvelder, maar maakte een matige indruk.

“Hij heeft die kans niet gegrepen. Daarom heb ik hem ook gewisseld. Sno schakelde vooral slecht om bij balverlies. Sarpong deed het in de tweede helft als invaller beter. Maar het is niet zo dat we de matige eerste helft tegen Borac aan Sno moeten ophangen. Er waren wel meer spelers die niet goed functioneerden”, aldus Van Basten na afloop van het duel.

Ondanks de slechte wedstrijd van Ajax bleef het publiek in de matig gevulde ArenA de Amsterdammers steunen. Van Basten: “De fans hebben ons toch gesteund. Daar ben ik blij om. Verder hebben we vandaag geleerd dat we een wedstrijd niet makkelijk moeten benaderen. Want dan komen we de komende maanden op dit podium tekort.”

Related posts