Emanuelson ontbreekt vanavond nog tegen Borac; Oleguer hervat training

Urby Emanuelson zal vanavond niet in actie komen wanneer Ajax vanavond in de UEFA Cup aantreedt tegen FK Borac. Afgelopen weekend moest hij ook het duel met Vitesse aan zich voorbij laten gaan. Emanuelson meldde zich zondag nog wel in het stadion, maar moest op verzoek van de dokter direct naar huis om onder de dekens te kruipen. Na enkele dagen uitgeziekt te zijn, keerde Emanuelson gisteren terug op het trainingsveld. Vermoedelijk is een gebrek aan krachten de reden om de linkspoot buiten de selectie te houden.

Eerder werd al duidelijk dat het duel ook aan Gabri en Maarten Stekelenburg voorbij gaat. Beiden zijn niet wedstrijdfit. Oleguer is ook niet van de partij, maar de Catalaan was gisteren wel voor het eerst weer op het trainingsveld te zien. Samen met collega Kennedy Bakircioglu deed hij wat loopoefeningen.

Related posts