Vermeer in de goal tegen Borac, Gabri nog niet bij de selectie

Maarten Stekelenburg mist donderdagavond de tweede wedstrijd van Ajax in de eerste ronde van de UEFA Cup tegen Borac. De doelman heeft last van een schouderblessure en wordt vervangen door Kenneth Vermeer.

Ook voor Gabri komt de return tegen de nummer voorlaatst van de Servische competitie nog te vroeg. De Spanjaard is hersteld van een enkelblessure en maakte maandag met succes zijn rentree bij het tweede elftal.

“We vinden het verstandig dat hij deze week nog bij Jong Ajax traint”, verklaarde trainer Marco van Basten. “Gabri is namelijk een maand uit de roulatie geweest. Het eerste elftal traint deze week anders omdat we tegen Borac spelen. Gabri speelt volgende week nog een wedstrijd bij Jong Ajax en keert dan terug bij het eerste elftal.” Ajax verdedigt tegen Borac in de ArenA een voorsprong van 4-1.

Related posts