En daar is de never ending story rondom Steven Defour weer!

De soap gaat verder: Ja, ja; Ajax zou wéér interesse hebben in Steven Defour! De Amsterdammers zouden opnieuw bij de Belg aangeklopt hebben om te vragen hoe hij tegen een eventuele overgang over zou staan, zo meldt de website voetbalreport vandaag. Ajax heeft al meerdere malen interesse in de middenvelder getoond, maar tot een akkoord kwam het nooit.

Standard wil naar verluidt minstens acht miljoen euro hebben voor Defour. De kleine middenvelder zou zelf niet onwelwillend zijn over een overgang. Hij zei al meerdere malen graag ooit voor Ajax uit te willen komen maar telkens besloot hij op het laatste moment anders. Het meest ironische moment was dat hij na een wedstrijd zich eens versprak en zei ‘Ik ben op dit moment heel erg blij dat ik bij Ajax ben…., eeuh bij Standard’ (zie berichtgeving onderaan dit artikel).

Het zal wel
Het zal ons niets verbazen als het nu opnieuw op niets uit loopt en de Belg Ajax gewoon misbruikt om andere geïnteresseerden; naar verluidt o.a. het Engelse Middlesbrough, onder druk te zetten of om zijn huidige positie bij Standaard Luik te verbeteren. Dat laatste zou dan niet voor het eerst zijn.

Eerder verschenen afleveringen in de soap die Defour heet:
30 maart 2008: Defour verlengde contract maar lijkt alleen bij kampioenschap bij Standard te blijven
29 februari 2008: Transfer naar Ajax lijkt voor Defour na contractverlenging bij Standard Luik definitief ten einde’
20 januari 2008: Defour: ‘Ik ben op dit moment heel erg blij dat ik bij Ajax ben…., eeuh bij Standard.’
17 januari 2008: Ook Defour geeft aan dat hij misschien naar Ajax gaat
11 januari 2008: ‘Standard weigerde miljoenenbod Ajax op Defour’
5 januari 2008: Defour: ‘Ajax wilde ver gaan voor transfer’
5 januari 2008: Manager Steven Defour: ‘Contact met Ajax maar pas in de zomer praten’
16 augustus 2007: Defour mogelijk volgend seizoen alsnog naar Ajax
15 augustus 2007: Ook Steven Defour wijst Ajax de deur
7 oktober 2006: Ajax blijft Defour volgen en houdt telefonisch contact
11 juli 2006: Defour tekent bij Standard Luik
16 april 2006: Ajax dichtbij transfer van Steven Defour van Racing Genk

Related posts