Gabri en Rommedahl scoren voor winnend Jong Ajax tegen Jong FC Twente: 3-4

Gabri en Dennis Rommedahl hebben vanavond met de Amsterdamse beloftes mee gespeeld in de lastige uitwedstrijd tegen Jong FC Twente. In Hengelo won Jong Ajax uiteindelijk met 3-4 door onder andere een goal van Gabri en een van Rommedahl. Danilo en Darko Bodul waren de andere doelpuntenmakers voor Jong Ajax. Ook Laurent Delorge keerde terug op het veld na lang blessureleed.

Jong Ajax is door de tweede uitoverwinning op rij gestegen naar de 7e plek. Volgende week maandag staat het treffen met Jong FC Utrecht op het programma. Het geen waarschijnlijk een weerzien betekent van ex-Ajacied Vito Wormgoor met zijn voormalige ploeggenoten.

Opstelling Jong Ajax tegen Jong FC Twente:
Padt; Will, Alderweireld, Delorge, Goossens; Gabri (60. Supusepa), Danilo, Blind; Martina, Bodul en Rommedahl.

Related posts