Pranjic: ‘Ajax heeft helaas niet gebeld’

Danijel Pranjic had afgelopen zomer dolgraag de overstap van sc Heerenveen naar Ajax gemaakt. De Kroaat werd meerdere malen in verband gebracht met de Amsterdammers, maar concreet werd het nooit. De Kroaat flirte al eerder met Ajax (zie eerdere berichten onderaan dit artikel). In het supportersblad Ajax Life geeft Pranjic aan te ballen van het feit dat hij niet de kans kreeg om naar Ajax te vertrekken. “Ajax heeft mij helaas niet gebeld”, aldus de begaafde linkspoot, die wel zijn voormalig ploeggenoot en beste vriend Miralem Sulejmani naar de Nederlandse hoofdstad zag vertrekken.

“Mickey en ik bellen elkaar bijna elke dag”, zo geeft Pranjic aan. “We hebben het over van alles: voetbal, vrouwen, onze landen, het nationale team.”

Overigens ziet Pranjic wel kansen voor sc Heerenveen tegen Ajax, de wedstrijd die op 5 oktober in het Abe Lenstra Stadion op het programma staat. “Als wij vanaf minuut één agressief spelen, blijven de punten hier. Daar ben ik van overtuigd.”

Zie ook eerdere berichten:
01-08-2008: Sulejmani: ‘Pranjic vertelde mij dat samenspelen met Huntelaar een genot is’
04-06-2008: Pranjic flirt opnieuw met Ajax: ‘Een club als Ajax zou prettig zijn’
07-05-2008: Pranjic flirt toch weer met Ajax: ‘Mooi om bij Ajax te spelen’
15-04-2008: Pranjic wijst Ajax, feyenoord en PSV af
01-04-2008: ‘Naast Sulejmani ook Dingsdag, Pranjic en Saeijs in beeld’

Related posts