Vier Ajacieden opgeroepen voor Oranje onder 17

KNVB-coach Albert Stuivenberg heeft vier Ajacieden opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar voor de oefenwedstrijd tegen Polen. Dico Koppers, Ruben Ligeon, Cerilio Cijntje en doelman Warner Hahn staan op de lijst van Stuivenberg. Iljaas Rodjan staat op de reservelijst.

De wedstrijd wordt op woensdag 8 oktober (17.00 uur) gespeeld in Hardenberg, bij hoofdklasser HHC. Het oefenduel geldt als laatste voorbereiding op de eerste kwalificatieronde voor het EK. Nederland is tijdens de kwalificatie ingedeeld in een poule met Cyprus, Italië en Letland. Het EK-kwalificatietoernooi vindt plaats in Italië van 23 tot en met 28 oktober. De beste twee landen gaan verder naar de Eliteronde en blijven zo in de race voor een EK-ticket.

Related posts