Schandalige mishandeling van een 12-jarig kind in de kuip

De politie is op zoek naar een volwassen feyenoord-stakker die een 12-jarige jongen zondag een stomp in zijn gezicht verkocht. De mishandeling vond plaats in de kuip in rotterdam tijdens de wedstrijd feyenoord- Ajax. De jongen sprong in een feyenoord-vak in het stadion op, toen Ajax het eerste doelpunt scoorde. Een gefrustreerde man reageerde zich direct af op de 12-jarige.

Hierop brak een vechtpartijtje uit in het vak, waarbij de stewards in het stadion in actie kwamen. Nadat de rust was weergekeerd, werd voor de zekerheid de mobiele eenheid binnen de hekken geposteerd.

De kindermishandelaar wist te ontkomen. Maar er zijn scherpe opnamen van hem gemaakt, waarschuwt de politie. Als de verdachte zich niet meldt, en als niemand bij de politie hem herkent, kunnen de beelden aan het grote publiek worden getoond. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

De politie heeft achttien mensen aangehouden voor belediging, discriminatie en baldadigheid. Ook werden 79 bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen, verkeersovertredingen en openbare dronkenschap.

Knap weer van de politie dat de wildplassers wel gepakt zijn maar de echte idioten nog rond lopen!!!

Related posts