Jong Ajax weet weer wat winnen is

Jong Ajax heeft vanavond jong AZ van de mat gespeeld en de wedstrijd in Alkmaar met 1-5 gewonnen, bij de rust stond het al 0-2 door doelpunten van Bodul en Claassen, na de rust liep Ajax verder uit door nog tweemaal Bodul en een keer de Jong. AZ kon pas in de 85ste minuut iets terug doen het was Luijckx die de eindstand 1-5 op het bord zette.

Voor Jong Ajax kwamen de volgende spelers in het veld:
Sergio Padt, Nathaniel Will, Toby Alderweireld, Vurnon Anita, John Goossens, Daylon Claassen, Javier Martina (76. Marvin Hasselbaink), Daley Blind, Darko Bodul, Siem de Jong, Danilo Sousa Campos (76. Stanton Lewis).

Blessure Manucharyan
Edgar Manucharyan kwam niet in actie omdat hij geblesseerd is aan zijn enkel. Hoe lang hij niet kan spelen is niet bekend. Naar verluidt is zijn blessure niet ernstig.

Related posts