Huntelaar behoorlijk geïrriteerd door inconsequente Braamhaar

Klaas Jan Huntelaar was na afloop van de Klassieker boos op zijn eigen ploeg, maar vooral ook op arbiter Erik Braamhaar. “Ik was behoorlijk geïrriteerd doordat we slecht speelden en doordat Braamhaar zo inconsequent was”, liet de aanvaller van Ajax voor de camera van Eredivsie Live weten. Hij vond dat Henk Timmer rood had moeten krijgen in plaats van geel toen de feyenoord-doelman Leonardo omver liep. “Hij dúrfde hier waarschijnlijk geen rood te trekken. Als je niet tegen die druk bent bestand, dan houdt het op.”

De strafschop tegen was in de ogen van Huntelaar ook onterecht. “Ik denk dat dit soort situaties bij ons drie keer is voorgekomen en dan durft hij geen penalty te geven. Ik vond het echt dramatisch. We waren echt aan het vechten om te winnen en dan is het zuur dat iemand zo’n beslissende rol speelt.” Toch viel niet alleen Braamhaar iets te verwijten. “Ik denk dat wij echt slecht speelden en dat feyenoord ons qua duelkracht de baas was”, besloot Huntelaar.

Related posts