Suarez terug in aanvallende basiself

Ajax begint vanavond (21.00 uur) met aanvallende bedoelingen aan de uitwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Cup tegen Borac. Trainer Marco van Basten laat zijn ploeg in Belgrado met drie aanvallers en een schaduwspits beginnen. Centrumspits Klaas-Jan Huntelaar krijgt hulp van de buitenspelers Jeffrey Sarpong en Luis Suarez. Miralem Sulejmani speelt vlak achter Huntelaar. Opvallend is de basisplaats van Gregory van der Wiel. De rechtsback uit de eigen jeugd krijgt net als zondag de voorkeur boven Bruno Silva.

Opstelling FK Borac: Gratovac; Antic, Ignjatovic, Dimitrovic, Maric, Dragutinovic, Mugosa, Lazovic, Prtenjak, Stojanovic, Milovanovic.
Wissels: Pinitrijevic, Novakovic, Krnjinac, Djokovic, Stojcev, Obradovic, Kocic.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Vermaelen, Emanuelson; Sno, Sulejmani, Vertonghen; Suarez, Huntelaar, Sarpong.
Wissels: Vermeer, Silva, Lindgren, Cvitanich, De Jong, Leonardo, Schilder.

Related posts