Huntelaar: Seizoen is nog maar net begonnen

Klaas-Jan Huntelaar ligt absoluut niet wakker van het feit dat hij nog niet gescoord heeft voor Ajax in de Eredivisie. Sterker nog, het zorgt absoluut niet voor enige druk bij de Dremptenaar. ‘Het seizoen is nog maar net begonnen’,aldus de spits van Ajax en het Nederlands elftal.

Huntelaar ziet wel perspectief voor de toekomst. ‘Wij gaan vanzelf beter worden in de afronding. Als je ziet hoeveel kansen wij creëerden tegen Roda jc, dan moeten er gewoon meer doelpunten in, makkelijk zat. Maar goed zulke wedstrijden zitten er nou eenmaal soms tussen’.

Ook Marco van Basten is het eens met de uitlatingen van zijn spits.’ Klaas-Jan heeft de afgelopen tijd geen echte ‘honderd procent’ kansen gemist. Hij heeft in het verleden al bewezen hier goed mee om te kunnen gaan’. Ook vanavond wacht er weer een uitdaging voor Huntelaar. Hij heeft een dvd bekeken van FC Borac en kan zich in ieder geval zeker opmaken voor duels tegen fysiek stevige en lange verdedigers. ‘Ik sta, geloof ik, tegen een verdediger die 1.92 meter lang is. In dit soort landen leeft het publiek ook altijd fanatiek mee. Zeker bij thuisduels’.

De aanvaller bleef tegen Roda jc voor de zesde keer op rij droog staan in een officiële wedstrijd. Nooit bleef Huntelaar gedurende zijn dienstverband bij de Amsterdammers langer verstoken van een treffer. Tussen december 2006 en februari 2007 kende hij eenzelfde periode van droogte. Destijds brak hij de ban tegen ADO Den Haag, en wellicht gebeurt dat vanavond opnieuw tegen FK Borac.

Bron: Voetbalzone.nl

Win 85,00 euro zonder risico door te zeggen dat Ajax wint van FK Borac!

Related posts