HSV wilde Huntelaar halen

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft HSV-trainer Martin Jol geprobeerd om Klaas-Jan Huntelaar naar Duitsland te halen. Dit bekenden de trainer en speler tijdens een programma op Sport1 van maandagavond. Huntelaar was te gast en Jol aan de telefoon.

Jol was telefonisch te horen in de uitzending. Vlak voordat hij ophing zei Jol: “Jammer dat Klaas niet gekomen was.”

Presentator Kees Jansma vroeg meteen aan Huntelaar hoe het zit met deze uitspraak. Huntelaar bekende dat Jol getracht had om hem naar HSV te halen.

Toen Jansma aan Huntelaar vroeg of hij niet vertrokken is omdat hij alleen naar de Europes top wil antwoorde de spits het volgende: “Jij hoeft niet alles te weten, Kees.”

Vlak voor het verstrijken van de transfermarkt kreeg Ajax nog verschillende geldbedragen geboden op Huntelaar. Bekend werd dat Manchester City 40 miljoen heeft geboden voor de Oranje-international. Nu zou ook HSV in het rijtje kunnen komen.

Related posts