Hockeybobo Hensel zegt ‘nee’ tegen functie als Algemeen Directeur Ajax

Ajax leek eindelijk de ideale kandidaat te hebben gevonden om algemeen directeur ad interim Henri van der Aat op te volgen: Jons Hensel, voorzitter van hockeyclub Amsterdam, heeft Ajax echter een ‘nee’ verkocht.

Het leek Hensel een fantastische uitdaging, maar toch heeft hij een verzoek tot een gesprek naast zich neer gelegd. “Als je deze fantastische job zou accepteren, moet je echt all the way gaan”, zegt Hensel, directeur van het succesvolle bedrijf Helios, dat onder meer het bestek levert in vliegtuigen.

“Maar die tijd heb ik niet. Ik heb een familiebedrijf en ik ben daar nodig”, zo vervolgt Hensel tegenover Hockey.nl. “Stel dat ik niet meer had hoeven werken, was ik zeker op het gesprek ingegaan. Het is natuurlijk een superleuke baan. Maar helaas ben ik niet in de gelegenheid om het daadwerkelijk te doen.”

Related posts