Kuffour: ‘Ik ben helemaal nog niet gestopt’

Samuel Kuffour heeft gemeld dat hij er nog helemaal niet aan denkt om met pensioen te gaan. Afgelopen maandag ging het nieuws de ronde dat de Ghanees zou stoppen met voetballen, omdat hij geen nieuwe club had kunnen vinden (zie bericht). Dit blijkt dus helemaal niet zo te zijn zo vertelt Kuffour zelf aan KickOffGhana.com.

‘Ik heb met niemand gepraat over stoppen met voetbal,’ aldus de verdediger die vorig seizoen bij Ajax onder contract stond. ‘Ik ben erg teleurgesteld dat het verhaal ging dat ik gestopt ben met voetballen, terwijl niemand mij wat gevraagd heeft. Ik kan namelijk nog veel laten zien op voetbalgebied.’

Kuffour heeft echter geen haast met het vinden van een nieuwe club. ‘Ik ga de tijd nemen en een beetje rond kijken. Daarna beslis ik wel wat de beste optie is. Nadat ik al die jaren op het hoogste niveau heb geacteerd, heb ik wel recht op een beetje rust. Ik krijg nu nog dagelijks veel telefoontjes terwijl zelfs mijn vrouw van niets weet.’

Related posts