Woordvoerder: ‘Ajax betreurt keuze hotel in Servië zéér’

Ajax betreurt het dat de club de media een aanbieding heeft gedaan voor een reis naar Servië met een omstreden hotel in het arrangement. Dat laat woordvoerder Miel Brinkhuis dinsdagavond weten aan Sportweek.nl.

Ajax Travel & Events bood een arrangement aan naar het UEFA Cup-duel, op 18 september, tegen FK Borac in de hoofdstad Belgrado. In het aangeboden Mr. President hotel, met vier sterren, bevinden zich slaapkamers met levensgrote portretten van onder andere dictators Adolf Hitler,Josef Stalin, Benito Mussolini en Fidel Castro.

Brinkhuis: ‘Onze travelpartner ATP heeft de reis samengesteld. Wij betreuren het als Ajax zeer dat dit hotel door hen is uitgekozen. We hebben direct nadat wij hierop werden geattendeerd een ander onderkomen laten regelen en dit ook aangeboden, zodat het reisgezelschap níet in Mr. President hoeft te verblijven. Het was in dit geval ook níet zo dat de selectie en de staf in hetzelfde hotel als de media zouden overnachten.’

Zie ook eerdere bericht:
Ajax Travel & Events slaat flater met hotel in Belgrado

Related posts