Datum hervatting kaartverkoop Klassieker nog steeds onzeker

Door de kaartverkoopstoring die afgelopen zaterdag plaatsvond op internet en in de Primera-kaartverkooppunten, zal de kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord-Ajax later hervat worden. Het vergt echter veel uitzoekwerk, waardoor exacte data van de verkoophervatting (nog steeds) niet genoemd kunnen worden. Ajax meldt: ‘Ajax streeft er naar om a.s. vrijdag de verkoop van Feyenoord – Ajax te hervatten. De manier waarop dit zal gebeuren kunnen wij op dit moment nog niet bekendmaken. Dit vergt helaas nog enig uitzoekwerk.’

Vrijdag?
Ajax: ‘of de verkoop daadwerkelijk vrijdag aanstaande start en op welke manier, zullen wij zo snel mogelijk definitief communiceren. Houd hiervoor de website in de gaten.’ Ook wij zullen je direct informeren zodra we meer weten.

Related posts