Leonardo is rond met club uit Qatar maar wacht nog op de verlossende fax

Leonardo weet nog steeds niet waar zijn nabije toekomst ligt. De linkerspits van Ajax is rond met een club uit Qatar, waarschijnlijk Al Sadd (red.), maar wacht al enkele dagen op de verlossende fax uit het oliestaatje. “We zijn akkoord, maar het is wachten op de verlossende fax met bankgaranties”, zegt Leonardo tegen Sportweek. “Als het te lang duurt dan blijf ik bij Ajax en ga ik proberen om bij de wedstrijdselectie te komen. De trainers willen dat ik blijf, maar ik moet spelen. Op de bank word ik niet gelukkig.”

Leonardo zag eerder een transfer naar NEC afspringen, omdat hij niet tot een persoonlijk akkoord kwam met de Nijmeegse club. “Ik was echt wel bereid flink in te leveren, omdat ik dolgraag onder Mario Been had gewerkt. Bij NAC Breda verdiende ik eenderde van wat ik nu verdien. Als tegenprestatie stelden zij zich weer soepel op bij een transfer. Dat idee kreeg ik bij NEC echter niet.”

Related posts