Suárez en Silva boeken zege met Uruguay

Luis Suárez en Bruno Silva zijn met hun land Uruguay weer een stap dichter bij het WK in 2010. De twee Ajacieden wonnen gisteravond met hun land de uitwedstrijd tegen Colombia.
Villarreal-speler Sebastián Eguren scoorde na vijftien minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.

Suárez en Silva begonnen allebei in de basis. Na ruim zestig minuten mocht Suárez plaats maken voor Vicente Sánchez, terwijl Bruno Silva tien minuten voor tijd gewisseld werd voor Álvaro González. Door deze zege wipt Uruguay over Colombia heen in de stand. Uruguay staat nu derde, Colombia vierde.

De nummers één en twee, Paraguay en Argentinië, speelden eerder op de avond met 1-1 gelijk. Aanstaande woensdag spelen de Ajacieden opnieuw met hun land een interland. In de hoofdstad van Uruguay, Montevideo, treden zij aan tegen Ecuador.

Related posts