Mitea: ‘Zonder blessures was ik zeker doorgebroken’

Nicolea Mitea denkt dat zijn blessures een droomcarriere in de weg hebben gestaan. ‘Gasten als Sneijder, Van der Vaart en Ibrahimovic waar ik mee speelde, spelen nu allemaal bij grote clubs als Inter en Real Madrid. Als ik geen blessures had gekregen, had ik daar ook rond kunnen lopen’, aldus Mitea tegenover de Roemeense krant Expres.

Hij vervolgt: ‘Ajax verlengde destijds wel mijn contract vanwege mijn goede spel. Vervolgens rolde ik van de ene in de andere blessure. Fysiek gezien was ik helemaal op. Het enige dat ik deed was voor de buis zitten en naar de kerk gaan’.

‘Daarnaast kreeg ik niet meer de kans om terug te komen. Zelfs in het tweede maakte ik geen minuten meer, dan kom je in een uitzichtloze situatie en kan je beter vertrekken’, aldus de Roemeen die nu bij Dinamo Boekarest aan de slag gaat.

Related posts