KNVB Beker Ajax – Utrecht gratis toegang voor Seizoenkaarthouders en Utrecht-fans

Ajax heeft besloten dat de bekerwedstrijd Ajax – FC Utrecht gratis toegankelijk is voor de seizoenkaarthouders. De seizoenkaarthouders die al een toegangsbewijs hebben gekocht, ontvangen hun geld terug.

Ze worden hier volgende week per brief over geïnformeerd. De leden van de Supporters Vereniging Ajax (SVA) en de houders van een Ajax-clubcard kunnen een plaatsbewijs kopen in de voorverkoop. De wedstrijd in de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi wordt gespeeld op 25 september (20.45 uur) in de Amsterdam ArenA.

Ook Utrecht gratis
Ook de supporters van FC Utrecht mogen gratis de bekerwedstrijd tegen Ajax in de Arena bezoeken. Dat betekent dat de Domstedelingen alleen nog maar 16 euro voor het vervoer hoeven te betalen.

Rechtstreeks op RTL7
De bekerwedstrijd Ajax-Utrecht zal overigens rechtstreeks te zien zijn op RTL 7.

Related posts