Schilder traint weer met de groep; Nog onduidelijkheid over blessure Gabri

De revalidatie van Robbert Schilder is bijna aan zijn eind. De middenvelder hervatte vandaag de groepstraining, maar deed nog niet mee aan de partijvorm uit angst voor eventueel fysiek contact. De afgelopen dagen ondervond de linkspoot hinder van een knieblessure en miste daardoor het eerste competitieduel tegen WillemII.

Voor Gabri is het nog even afwachten hoe zwaar de kwetsuur aan zijn enkel is. Ook de Spanjaard moest vorige week verstek laten gaan in Tilburg. Op korte termijn kan de medische staf van Ajax meer duidelijkheid verschaffen over zijn blessure.

Naast Schilder en Gabri kan trainer Marco van Basten ook nog geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Jan-Arie van der Heijden en Mitchell Donald.

Related posts