Ajax draagt Jan Haars voor als vijfde commissaris

De Raad van Commissarissen van Ajax gaat Jan Haars voordragen aan de AVA (Algemene Vergadering Aandeelhouders) als commissaris. Dat maakte de club donderdag bekend. Bij benoeming is Haars de vijfde commissaris en maakt hij de Raad van Commissarissen compleet.

De 56-jarige Haars heeft diverse posities op directieniveau bij grote multinationale ondernemingen vervuld en is sinds oktober 2006 chief financial officer van Corio NV, een beursgenoteerd (AEX) vastgoedbeleggingsfonds. Daarnaast is hij lid van de Raad van commissarissen van verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd, waar hij ook voorzitter van het Audit Committee is.

In de Raad van Commissarissen van Ajax zitten momenteel Uri Coronel (voorzitter), Joop Krant, Cor van Eijden en Frank Eijken.

Related posts