Stekelenburg: ‘Tijd dat Ajax de landstitel pakt – Niet aan denken om bij psv of feyenoord te spelen’

Maarten Stekelenburg wil dit jaar met Ajax kampioen van Nederland worden. De laatste vier jaar was psv de Amsterdammers steeds voor in de strijd om de eerste plaats, en daar moet volgens Stekelenburg nu maar eens een einde aan komen.

‘De manier waarop, dat interesseert me geen kloten. Iedereen wil mooi voetbal zien van Ajax maar wat voor mij telt is de koppositie na 34 duels. Uiteraard past mooi voetbal bij Ajax en daar doen we ook alles aan. Als je veel punten pakt dan is mooi voetbal vaak het gevolg’ aldus de sluitpost van Ajax en Oranje.

Over de interesse die Tottenham Hotspur had voor de doelman is hij duidelijk. ‘Om eerlijk te zijn interesseerde het me op dat moment geen fluit. Ik was met andere dingen bezig. Privé maakten mijn vrouw en ik een moeilijke tijd door. Dat zijn de momenten waarop je beseft hoe belangrijk het is dicht bij je familie te zijn. Later dat jaar overleed mijn schoonvader, dat heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verlengen van mijn contract met Ajax’.

Tot slot laat Stekelenburg weten dat Ajax voor hem de enigste club is in Nederland. ‘ Kijk het is heel simpel, of je bent idolaat van Ajax of je haat ons. Een tussenweg bestaat niet. Ik moet er niet aan denken om bij psv of feyenoord te gaan spelen. Ajax dat is mijn club’.

Bron: Soccernews.nl

Related posts