‘Aissati lijkt te gaan kiezen voor Marokko’

Ismail Aissati lijkt te gaan kiezen voor het nationale team van Marokko, zo wist een commentator van Al Jazeera dit weekend te melden. De aanvallende middenvelder zal zich waarschijnlijk bij de eerstkomende interlands al bij de nationale selectie voegen. De jonge Ajacied is in het bezit van een dubbele nationaliteit en kwam in het verleden al uit voor Jong Oranje. Omdat hij nog niet is uitgekomen voor het Nederlands Elftal heeft hij echter nog de mogelijkheid te kiezen voor Marokko. Van deze optie lijkt hij gebruik te maken. Dat maakte een commentator van de Arabische satellietzender dit weekend bekend tijdens een samenvatting van het duel Willem II-Ajax. Aissati zou enkele Marokkaanse internationals al hebben ingelicht over zijn keuze.

De Marokkaanse krant Assabah bevestigde de geruchten gisteren. Het ochtendblad voegde er bovendien aan toe dat Aissati zich zeer spoedig mag gaan opmaken voor zijn interlanddebuut.

Related posts