Van der Aat vraagt NOS om opheldering over ontbreken belangrijke wedstrijdbeelden

Henri van der Aat gaat navraag doen bij de NOS over de reden waarom een aantal belangrijke momenten in het duel Willem II – Ajax niet in de samenvatting terecht kwamen, zo laat de interim-directeur weten aan De Telegraaf. Zo werd Ajax twee penalties onthouden en waren twee gevallen waar Willem II rood had kunnen krijgen, niet in de samenvatting te zien.

“We zijn erop geattendeerd dat een aantal bepalende momenten niet is getoond. We gaan vooralsnog uit van een vergissing, maar willen dat wel zeker weten. Vanwege alle reacties hebben we telefonisch contact met de NOS gehad. Overigens wil ik benadrukken dat Ajax gewoon beter had moeten spelen, de nederlaag niet aan de NOS is te wijten en we deze dagen met alle transfers wel belangrijkere zaken aan ons hoofd hebben.”

Related posts