Mitea terug naar Dinamo Boekarest; geen interesse voor Rommedahl en Bakircioglu

Nicolae Mitea is terug bij de club waar hij ooit begon, Dinamo Boekarest. De aanvaller liet zijn contract bij Ajax ontbinden en kan dus transfervrij terug naar zijn vaderland Roemenië. De linkspoot werd op achttienjarige leeftijd door Ajax weggeplukt bij de Roemeense club, maar kon in Amsterdam nooit een basisplaats veroveren. De aanvaller had vooral veel last van blessures. In vijf seizoenen bij Ajax kwam hij tot 53 competitiewedstrijden en elf goals.

De inmiddels 23-jarige Mitea komt nog wel even terug naar Nederland. Dinamo Boekarest is de tegenstander van NEC in de UEFA Cup. In De Telegraaf liet Danny Blind weten dat er verder momenteel niets concreets speelt voor wat betreft interesse voor Rommedahl en Bakircioglu.

Related posts