Aissati begrijpt reserverol niet

Ismael Aissati heeft zijn onvrede geuit over zijn reserverol in de wedstrijd tegen Willem 2. De utrechtse middenvelder bleef de volledige 90 minuten op de bank, en zag toe hoe zijn ploeggenoten verloren van de tegenstanders uit Tilburg.

In de spits verteld Aissati dat Marco van Basten tijdens de wedstrijdbespreking om 16:00uur vertelde dat hij niet in de basis stond, en dat hij hier verder geen uitleg over gekregen heeft.

Tijdens de voorbereiding startte de linkermiddenvelder regelmatig in de basis, maar moest het zaterdag doen met een reserverol. Vanaf de bank zag hij zijn ploeggenoten ploeteren in het openingsduel met Willem II, dat uiteindelijk verloren ging. Tijdens de wedstrijd koesterde de jeugdinternational nog wel de hoop op een invalbeurt. Deze kwam er, ondanks het schrijnende gebrek aan fantasie op het middenveld, ook al niet. “Ik snap het ook niet. Het is vreemd, heel vreemd.

Van Basten zelf wilde er niet al te zwaar aan tillen. “Het was gewoon een keuze. We wisten dat het een gevecht zou worden en daarom kozen we voor Sno, Lindgren en Emanuelson. In die jongens zit volgens ons voldoende voetbal. Maar dat kwam er totaal niet. Het werkte niet”, moest hij na afloop toegeven


Related posts