Sno: ‘Dit was geen rode kaart’

Evander Sno debuteerde zaterdagavond in de competitie voor Ajax. De jonge middenvelder zag zijn team dramatisch verliezen in Tilburg en pakte zelf ook nog een rode kaart na een vermeende elleboogstoot. De middenvelder die in Schotland wel wat gewend is was volkomen verbaasd: “Ja, we verloren en ik kreeg rood. Het was geeneens rood. Er kwam een bal in de lucht en we gingen beiden voor de bal. Hij kwam ongelukkig terecht en ik kreeg rood. Het zit helemaal niet in mijn aard om een elleboog te geven. Ik hoop dat de mensen die dit terugzien dat ook vinden.”

“Dit is nooit leuk. Ik dacht dat we dit nog konden rechtzetten. Nogmaals ik vond het geen rode kaart. Ik heb niks gezegd tegen scheidsrechter Pieter Vink. Het was het verstandigste om niks te zeggen. Het zit een beetje tegen gewoon. Je staat dan al 2-1 achter en dan wordt het alleen maar zwaarder.”

Related posts