Demouge: ‘Ajax is er op achteruit gegaan: Stam beter dan Oleguer’

Negen jaar moesten de fans van Willem II er op wachten, maar zaterdagavond was het dan zo ver: Ajax werd met een nederlaag naar huis gestuurd: 2-1. Frank Demouge, spits van de Tilburgers, verzorgde de gelijkmaker. Wat de goedgehumeurde spits van het verdedigingscentrum van de Amsterdammers vond? ‘Vermaelen is een hele goede verdediger. En Oleguer, tsja.’ Lachend: “Stam is beter! Ik denk dat ze er achterin zeker op achteruit zijn gegaan. Ook al heeft Oleguer natuurlijk wel behoorlijk wat prijzen op zak’, aldus de spits tegenover Goal.com.

‘In de rust is er tactisch wat omgezet waardoor ik meer ondersteuning kreeg. Ik kon de bal ook vaker kwijt. Ajax heeft vanaf het begin van de tweede helft volop onder druk gestaan. Zij hebben veel problemen met een club die ze ‘de strot eraf bijt’. Wij deden dat.’

Related posts