Perez kan vandaag tekenen bij FC Twente

FC Twente hoopt zich vandaag nog te versterken met Kenneth Perez. De club uit Enschede ziet in de Deen ‘de dynamische aanvallende middenvelder’ die het al enige tijd zocht. Voor Perez ligt een tweejarig contract klaar. De 34-jarige stond tot afgelopen woensdag op de loonlijst bij Ajax, maar werd door Marco van Basten uit de eerste selectie verwijderd. Perez spande daarop een arbitragezaak aan tegen Ajax, maar verloor die.

Eerder deze week kwam het tot een chique oplossing. Het contract van Perez werd per direct ontbonden en hij kreeg een transfervrije status.

Daarop nam FC Twente contact op met de Deen. De club uit Enschede wil de selectie al enige tijd uitbreiden met een dynamische middenvelder, maar stuitte in de zoektocht naar een geschikte kandidaat steeds op exorbitante afkoopsommen. Zo bleek onder meer Derek Boateng (Beitar Jeruzalem) een onhaalbare kaart. Voor Perez hoeft FC Twente nu alleen het salaris op te hoesten.

Related posts