Van der Vaart: ‘Schuster vertelde mij dat er dit jaar geen Nederlanders meer komen’

Een transfer van Klaas Jan Huntelaar naar Real Madrid lijkt steeds verder weg. Nadat eerder vandaag bekend werd dat Real Madrid ruim 50 miljoen over heeft om David Villa naar Madrid te halen en alleen als dat niet mogelijk is dat Huntelaar wellicht weer in beeld komt (zie bericht), doet ook voormalig Ajacied Rafael van der Vaart nog een duit in het zakje. Volgens ‘Raffie’ heeft Real-trainer Bernd Schuster hem laten weten dat Huntelaar niet naar Madrid komt: “Schuster vertelde mij dat er dit jaar geen Nederlanders meer komen”, onthulde de international tegenover Sportweek. Door deze uitspraak maakt de middenvelder een einde aan alle geruchten die de ronde doen bij de Spaanse sportkranten, die herhaaldelijk The Hunter kopplede aan de Spaanse landskampioen.

Van der Vaart verruilde afgelopen zomer het Duitse Hamburg SV voor Real. Door deze aankoop telt de selectie van de Madrilenen vijf Nederlanders. Naast Van der Vaart staan ook Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder, Royston Drenthe en Arjen Robben onder contract bij ‘de koninklijke’.

Related posts