Jong Ajax begint competitie met verlies tegen Jong Feyenoord

Jong Ajax is de Beloftencompetitie slecht begonnen. In de Amsterdam ArenA verloor de ploeg van trainer Adrie Koster met 1-2 van Jong feyenoord. De Rotterdammers kwamen via Fer in de 31ste minuut op voorsprong. Met deze tussenstand gingen de ploegen vervolgens de rust in. Manucharyan wist in de 61ste minuut nog wel de gelijkmaker te produceren.

Toch stonden de Amsterdammers in de laatste minuut alsnog met lege handen toen Janota de 1-2 binnenwerkte.

Jong Ajax-Jong feyenoord 1-2 (0-1)
0-1 Fer (30′)
1-1 Manucharyan (62′)
1-2 Janota (90′)

Rood: John Goossens (81′)

Opstelling Jong Ajax:
Kenneth vermeer, Calvin Mac Intosh (46’Will), Toby Alderweireld, Daley Blind, Christian Supusepa, Vurnon Anita, Edgar Manucharyan, Jeffrey Sarpong, Darko Bodul, Danilo Sousa Campos (John Goossens), Albert Luque (Jordi Schell)

Related posts