Ajax wordt kampioen…of winnen we de beker?

Over amper twee weken gaat eindelijk de competitie weer van start. Zal Ajax eindelijk er in slagen het zo verlangde kampioenschap binnen te halen of moeten we ons weer troosten met de knvb-beker, of misschien winnen we wel de dubbel? Wat denk jij? Zet nu in op Ajax en verdubbel je winst!

Ajax is favoriet bij de bookmakers. Een kampioenschap is goed voor 2,1 keer je inleg. Bekerwinst levert 4,75 keer je inleg op. Zet je dus 50 euro in op bekerwinst van Ajax dan win je 237,50 euro! Wint Ajax niet; geen probleem: Unibet betaald je je inleg VOLLEDIG terug! Geen risico dus!

Hoe werkt het?
Vul het registratieformulier in, stort 50 euro op je spelrekening en Unibet verdubbeld dit direct naar 100 euro! 50 euro GRATIS dus! Het is een 100% bonus met een maximum van 50 euro. Indien je dus maar 15 euro stort, zal je bonus 15 euro bedragen.

Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Related posts