‘Wormgoor heeft Eredivisieclubs voor het uitzoeken’

De bij Ajax op staande voet, wegens het wegnemen van geld bij een medespeler, ontslagen Vito Wormgoor heeft over interesse niet te klagen. Volgens Highlow.nl hebben andere Eredivisieclubs minder problemen met hetgeen Wormgoor gedaan heeft. Diverse clubs zouden hun interesse inmiddels al kenbaar gemaakt hebben.

Wormgoor nam het geld weg van Manucharyan, die hem het bedrag nog schuldig was na een potje kaarten. Wormgoor kon na het bekend worden direct vertrekken. Manucharyan kreeg geen straf en speelt vanavond gewoon mee met Jong Ajax tegen Jong feyenoord.

Zie ook eerdere berichten:
> Eigenhandig innen kaartschuld de werkelijke reden van ontslag Wormgoor bij Ajax
> Wormgoor stal ‘eigen’ 150 euro terug
> Vito Wormgoor en Ajax per direct uit elkaar

Related posts