Van Gelder: ‘Huntelaar mag alleen nog voor minimaal 35 miljoen vertrekken’

Mocht Klaas Jan Huntelaar alsnog voor 31 augustus vertrekken dan zal dat niet voor minder dan een bedrag van minimaal 35 miljoen euro zijn, zo weet Jack van Gelder zondagavond in het TV-programma NOS Studio Voetbal te melden. Van Gelder zei ook te denken dat de 25-jarige aanvaller niet meer gaat vertrekken, tenzij Europese topclubs nog gaan transfereren.

Manchester United en Real Madrid zijn nog altijd op zoek naar een aanvallende versterking. Mocht Robinho van Real Madrid naar Chelsea vertrekken, dan zal de Spaanse landskampioen definitief nog een aanvaller aan gaan schaffen.

Manchester United aast nog altijd op de handtekening van Dimitar Berbatov. Als een transfer van de aanvaller van Tottenham Hotspur niet doorgaat, dan zal ook de Engelse landskampioen nog op zoek gaan naar een andere versterking.

Van Gelder zelf denkt niet dat Europese topclubs een transfersom van 35 miljoen euro voor Huntelaar willen betalen.

Related posts