Eigenhandig innen kaartschuld de werkelijke reden van ontslag Wormgoor bij Ajax

Er komt langszamerhand steeds meer nieuws naar buiten over de werkelijk reden waarom Vito Wormgoor op staande voet is ontslagen bij Ajax. In een verklaring van de VVCS, doet Wormgoors zaakwaarnemer Louis Laros de zaak vandaag uit de doeken.

Wormgoor won een bedrag van 150 euro met een kaartspelletje, maar kreeg dit bedrag na herhaaldelijk vragen nog steeds niet overgemaakt. Daardoor nam de negentienjarige verdediger het recht in eigen hand en stal het bedrag zelf van de medespeler, naar verluidt Edgar Manucharyan.

‘In de pers wordt Wormgoor nu opgevoerd als een ordinaire zakkenroller. Maar het verhaal ligt dus wel iets genuanceerder,’ aldus Laros. ‘Laat ik voorop stellen dat de actie van Vito niet goed te praten is. Hij heeft er ook enorm spijt van en vindt het zelf ontzettend stom dat hij zo gehandeld heeft.’

‘Het is een wet dat je je schulden moet inlossen, maar er is natuurlijk ook een wet dat je van elkaars spullen afblijft. Wormgoor is met dit conflict niet goed omgegaan. Daarom is de contractontbinding, hoe wrang ook, de onvermijdelijke oplossing. Maar Vito is vastberaden om bij een nieuwe club te laten zien wat voor jongen en wat voor talentvolle speler hij is,’ sluit Laros zijn verklaring af.

Zie ook eerdere berichten:
> Wormgoor stal ‘eigen’ 150 euro terug
> Vito Wormgoor en Ajax per direct uit elkaar

Related posts