Vito Wormgoor en Ajax per direct uit elkaar

Hoewel Ajax het nog niet officieel heeft bevestigd vertrekt Vito Wormgoor per direct bij Ajax. Het nieuws, dat de fansite Ajax Showtime als eerste wist te melden, wordt inmiddels ook door de SVA gemeld (zie bericht). Tegenover de SVA zouden zowel Ajax als zaakwaarnemer Louis Laros van Wormgoor dit vanavond bevestigd hebben. Wormgoor zijn contract bij Ajax is ontbonden.

Wormgoor staat ook niet meer op de officiele website van Ajax bij de spelers van de A-selectie en Jong Ajax. De reden van het ontbinden van het contract, is niet bekend gemaakt. De verdediger had in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2009. Overigens is Wormgoor momenteel geblesseerd.

In het verleden heeft Ajax vaker spelers geruisloos via de achterdeur laten vertrekken. Dionitio Liesdek was ook contractspeler bij Ajax en toen zijn contract om disciplinaire redenen ontbonden werd, maakte ajax.nl hier geen melding van.

Related posts