‘Sno kwam in vizier na afketsen transfer Wielaert en kost Ajax 1 miljoen euro’

Gisteren contracteerde Ajax, vrij verrassend Evander Sno als nieuwe aankoop. Na het afketsen van de transfer van Robbie Wielaert kwam Sno in beeld, zo meldt De Telegraaf vandaag. Manager technische zaken Danny Blind is blij met de komst van de multifunctionele Sno. ‘Marco van Basten en zijn staf hebben hem met het oog op Oranje de laatste twee jaar vaak aan het werk gezien, hadden een goed beeld van hem en wilden hem graag bij de selectie hebben.’ Ajax heeft 1 miljoen euro betaald aan Celtic voor Sno.

Dat Sno zowel als verdedigende middenvelder en centrale verdediger uit de voeten kan, vindt Blind voor Ajax een groot pluspunt. ‘In de voorbereiding op dit seizoen werd duidelijk dat er nog behoefte was aan een verdedigende middenvelder en een centrale verdediger. Er was echter maar geld voor één speler. Dus zochten we naar iemand die op beide posities kan spelen. Sno is zo iemand.’

Related posts