Sno weer terug bij club waar hij boos weg liep

We beschrijven 13 april 2005: In de aanloop naar de klassieker Feyenoord-Ajax heeft een jeugdspeler gezorgd voor de nodige commotie en spanning tussen beide aartsrivalen. Evander Sno besloot bij Feyenoord aan te kloppen, na een conflict met Ajax. Feyenoord legde de jongen vast voor twee seizoenen en een optie voor de twee seizoenen daarna. Punt van twijfel was of dat contract direct kan ingaan, omdat daar toestemming van Ajax voor nodig is. Ajax is juist hevig verontwaardigd, omdat men meent dat een herenakkoord Feyenoord had moeten weerhouden om de jonge verdediger vast te leggen. Gisteren speelde Sno al mee met Jong Feyenoord in een verloren wedstrijd tegen Team USA U20.

We beschrijven 21 augustus 2008: Ajax contracteert Evander Sno. Na zijn uitstapje bij feyenoord, NAC en Celtic is Sno weer thuis.

Welkom thuis Evander!

Related posts