Bobby Haarms opnieuw opgenomen in het ziekenhuis

Wij ontvingen het vervelende bericht dat Bobby Haarms weer opgenomen is in het VUMC ziekenhuis in Amsterdam. Bobby Haarms wordt waarschijnlijk aanstaande maandag geopereerd aan zijn heup. Die brak hij door een val in het VU medisch centrum. Bobby was nog herstellende van een operatie aan zijn voet, die vorige week plaatsvond. Tijdens die herstelperiode is hij gevallen en brak daarbij zijn heup, waardoor een operatie noodzakelijk is. Omdat er nog een bacterie in zijn lichaam zat kan de operatie pas na dit weekend worden gedaan.

Bobby krijgt vaak bezoek, o.a. van de Ajax-collega’s. Hij ontvangt veel PR-spulletjes van Ajax omdat hij het leuk vindt die uit te delen aan mensen die hij tegenkomt.

Bobby, wij wensen je heel veel beterschap toe!! Beterschapswensen zijn welkom!

Kaarten kunnen gestuurd worden aan de postbus van de AFCA Supportersclub. Deze zorgt ervoor dat ze bijn Bobby komen. Dit op verzoek van Bobby zelf!!

AFCA Supportersclub
Postbus 12707
1100 AS Amsterdam Zuidoost

Related posts