‘Ajax wil Berg als Huntelaar vertrekt’

Opnieuw wordt GFC Groningen-spits Marcus Berg in verband gebracht met Ajax. Indien Klaas-Jan Huntelaar vertrekt bij Ajax zou Berg in beeld zijn. Dit zegt althans de voetbalsite Europe Soccer. De 22-jarige aanvaller speelt momenteel nog voor FC Groningen en maakte voorgaand seizoen veel indruk. In 31 competitieduels scoorde Berg vorig seizoen vijftien doelpunten voor de Noordelingen. Ook PSV en feyenoord zouden Berg willen contracteren.

Berg speelde voordat hij naar FC Groningen vertrok voor IFK Göteborg, daar speelde hij in totaal 52 duels en wist hij 21 keer het net te vinden. Voordat hij naar Groningen vertrok was Berg al in beeld bij Ajax maar destijds had Martin van Geel het transferbedrag van 5 miljoen euro niet over voor de spits. Uiteindelijk koos Ajax liever voor de bejaarde Urzaiz…

Zie ook eerdere berichten:
04-06-2008: VI: ‘Berg of Koevermans opvolger Huntelaar’
14-05-2008: Marcus Berg heeft wel oren naar vertrek naar ‘huge’ Ajax
25-02-2008: Nijland: ‘Berg is al te goed voor Ajax, PSV en Feyenoord’
10-08-2007: FC Groningen haalt Zweed Berg als vervanger voor Suarez
01-08-2007: ‘Scout van Ajax bekeek Zweeds topscorer Marcus Berg’

Related posts