Molenaar: ‘Van Basten wil Jansma als Algemeen Directeur’;Coronel ontkent

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Keje Molenaar weten dat Ajax na de gesprekken met hem besloot een headhuntersbureau in te schakelen omdat Marco van Basten liever geen Algemeen directeur met voetbalachtergrond zou willen en een voorkeur zou hebben voor Kees Jansma. Coronel ontkent dat. Volgens hem is er alleen een kennismakingsgesprek geweest, omdat de naam van Molenaar steeds bleef opduiken in de media.

Van Basten zou zich volgens Coronel geen moment bemoeid hebben met de keuzes. ‘We willen niet de eerste de beste benoemen. Vandaar dat we een headhuntersbureau hebben ingeschakeld. Keje Molenaar aanstellen was de weg van de minste weerstand geweest. dat is niet wat we wilden,’ aldus Coronel in VI.

Zie ook de eerdere berichten:
17-08-2008: ‘Coronel vroeg Molenaar voor functie Algemeen Directeur’
16-08-2008: Keje Molenaar bedankt voor functie van Algemeen Directeur
06-08-2008: ‘Molenaar opvolger Van der Aat bij Ajax’
29-07-2007: ‘Keje Molenaar staat te trappelen om bij Ajax aan de slag te gaan’
22-07-2008: ‘Benoeming Keje Molenaar op handen. Eerste gesprekken al plaats gevonden’
03-03-2008: Cruijff wil Molenaar als algemeen directeur maar wil Molenaar zelf wel’
22-10-2007: Molenaar ambieert geen topfunctie bij Ajax en pleit voor komst Van Basten
12-10-2007: ‘Molenaar belangrijkste gegadigde om Jaakke op te volgen’

Related posts