Oud-Ajacied Ledezma trekt naar Oostenrijk

Froylan Ledezma zet zijn loopbaan voorlopig voort in Oostenrijk. De 30-jarige aanvaller uit Costa Rica, die tien jaar geleden ook bij Ajax op de loonlijst stond, gaat aan de slag bij tweededivisionist Admira Wacker Mödling. Ledezma komt transfervrij over van FC Augsburg, dat in goed overleg zijn contract liet ontbinden.

Ledezma maakte vorig jaar de overstap van SCR Altach naar Augsburg, maar kwam in Duitsland niet geheel uit de verf. In achttien competitieduels kwam de voormalig international, vijf interlands, maar drie keer tot scoren voor die Schwaben.

Tien jaar geleden kaapte Ajax de Costa Ricaan tegen een bedrag van vierenhalf miljoen euro voor de neus van Feyenoord weg. Kijk voor meer daarover in onze rubriek ‘Wat doet tie nou’ waarin wij ooit aandacht aan Ledezma gaven (zie bericht).

Related posts