Huntelaar verwacht basisplaats in oefenduel morgen tegen Rusland

Morgen speelt het Nederlands Elftal een oefenwedstrijd tegen Rusland. Nu Ruud van Nistelrooij is gestopt met interlandvoetbal, lijkt het logisch dat Klaas-Jan Huntelaar een basisplaats krijgt. Huntelaar speelde tot dusverre dertien interlands voor Nederland. Daarin scoorde hij acht keer. ‘We zien wel hoe het loopt. De bondscoach beslist. Ik blijf geconcentreerd mijn werk doen, meer invloed heb ik er niet op’, aldus Huntelaar. Op het EK verloor Oranje teleurstellend van Rusland. Veel spelers leken aangeslagen, maar Huntelaar niet. ‘Ik was natuurlijk geen basisspeler, dus voor mij was het makkelijker om het van me af te zetten.’

Klaas-Jan Huntelaar was verrast door de beslissing van collega aanvaller van Nistelrooij. ‘Eigenlijk had ik er in de groep weinig over gehoord. Dus het kwam uit de lucht vallen. Voor iedere ploeg is het jammer als zo’n speler vertrekt, maar ik ben meer met mijn eigen toekomst en spel bezig’ aldus de 25-jarige topscorer.

Related posts