Real Madrid heeft met Vd Vaart selectie rond en ziet dus af van Huntelaar

Met het aantrekken van Rafael van der Vaart heeft Real Madrid zijn selectie voor komend seizoen rond. De Spaanse landskampioen trekt deze transferperiode geen spelers meer aan, zo laat voorzitter Ramon Calderon weten tegenover de Spaanse krant Marca.

Real werd de afgelopen weken in verband gebracht met diverse aanvallers. David Villa (Valencia) en Klaas Jan Huntelaar (Ajax) zouden op het lijstje staan van de Spaanse topclub, maar hoeven vooralsnog niet te rekenen op een aanbieding uit Madrid.

“Wij halen geen spelers meer”, zegt Calderon. “Naar mijn gevoel gaat dit een goed jaar worden voor Real. Ik heb al gezegd dat het project compleet is. Wij moeten in het begin van het seizoen consolideren. Onze trainer beschikt over een uitgebalanceerde en complete selectie.”

Related posts