Kennedy en Leonardo mogen wel maar willen niet weg

Eerder werd onder meer aan Leonardo en Kennedy Bakircioglu verteld dat ze mochten uitkijken naar een nieuwe werkgever. Desondanks blijven de beide aanvallers voorlopig bij Ajax. Ze zeggen nog lang niet te zijn uitgekeken op de Amsterdamse club, en hopen nog altijd een kans te krijgen.

Bakircioglu heeft niet te klagen over interesse (zie bericht). Onder meer Fredrikstad FK uit Noorwegen heeft zich inmiddels gemeld, maar de buitenspeler heeft vriendelijk bedankt. Hij zou alleen Ajax willen verlaten voor een club uit Duitsland, Italië of Spanje.

Leonardo zou dichtbij een overgang naar NEC zijn. Daar gonst de naam van de goedlachse aanvaller al een halfjaar rond. “Ze willen en kunnen hem halen, maar Leonardo wil nog één keer met Van Basten praten”, zegt zijn zaakwaarnemer Hans Coret in Sportweek.

Related posts