Jong Ajax wint eerste bekerduel ruim van Omniworld; Luque scoort en valt geblesseerd uit

Jong Ajax is de strijd om de Beloftenbeker uitstekend begonnen. Op de Toekomst was de ploeg van Adrie Koster en Aron Winter was in de eerste poulewedstrijd met 4-1 te sterk voor Jong FC Omniworld.

De Amsterdamse Beloften kenden een droomstart. Binnen vijf minuten stond het al 2-0 dankzij een raadselachtig eigen doelpunt en een treffer van Edgar Manucharyan. Voor rust bouwden Albert Luque (die later geblesseerd uitviel) en Danilo de voorsprong uit tot 4-0. In de tweede helft werd het spel van Jong Ajax minder en kon Omniworld nog een doelpuntje meepikken.

Jong AGOVV, Jong FC Utrecht, en Jong FC Volendam zijn de andere drie tegenstanders van Jong Ajax in de poule.

Bron: Ajax.nl