Alweer een andere doelman: Bizot mee naar Murcia

Marco Bizot, keeper van Ajax A1, gaat zaterdag met het eerste elftal mee naar Spanje waar Ajax om 21.30 uur een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Real Murcia. . Omdat Dennis Gentenaar (rugblessure) en Kenneth Vermeer (Olympische Spelen) alsmede Jong Ajax-keepers Sergio Padt (vingerblessure) en Roy Ouwerkerk (privé-omstandigheden) niet inzetbaar zijn dit weekeinde doet trainer Marco van Basten een beroep op Marco Bizot. De jonge doelman is net terug uit Spanje waar hij met de A1 een internationaal toernooi speelde.

Jeffrey Sarpong (schouder), Kennedy (voet), Mitchell Donald (knie), Jan-Arie van der Heijden (knie) zijn ook niet inzetbaar vanwege fysiek ongemak. Net als Kenneth Vermeer zijn Urby Emanuelson, Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen afwezig in verband met de Olympische Spelen.

Selectie voor Real Murcia – Ajax (zaterdag, 21.30 uur).
Stekelenburg, Bizot, Silva, Oleguer, Lindgren, Huntelaar, Sulejmani, Aissati, Van der Wiel, Suarez, Ogararu, Gabri, Rommedahl, Cvitanich, De Jong, Leonardo, Anita, Slijngard, Martina en Schilder

Related posts